"VIDA DE TERESINA" ja està a totes les llibreries! - La Cubana

Ara a la Cubana

“VIDA DE TERESINA” ja està a totes les llibreries!

Aquest és un llibre sobre les Teresines. Però que ningú es pensi que és un llibre sobre la sèrie que tots coneixem i que es va emetre per TV3 l’any 92, convertint-se en un fenomen que ha passat a formar part de l’imaginari popular.

«Vida de Teresina» és una biografia detallada de les tres germanes, que aporta informació desconeguda sobre la vida d’aquests entranyables personatges. Un divertit llibre dins de la col·lecció de Rosa dels Vents editat per l’editorial Penguin Random House.

Després d’haver fet els podcasts de les Teresines a Catalunya Radio, l’editorial ens van proposar de que aprofitant els guions que havíem utilitzat als podcast féssim un llibre per Sant Jordi. Els vam dir que no! No hi vèiem “el  què”!

Però, en canvi, els vam donar una altra idea: els vam proposar que jugant entre realitat i ficció, l’editorial demanés directament a les Teresines la possibilitat d’escriure un llibre sobre la seva vida. Elles, no sentint-se preparades per escriure les seves memòries, també els van dir que no. Aleshores l’editorial utilitzant la seva experiència els van insistir oferint-los la possibilitat de posar un «negre» per ajudar-les: un jove escriptor, pagat per ells, que estaria tot el dia amb elles i aniria anotant tot el que els passés pel cap. Només haurien de dictar mentre fessin les seves coses. Finalment diuen que sí, i enmig de la seva vida quotidiana, i entre pedido i pedido, les Teresines van explicant a aquest “escribano” tota la seva “vida i miracles” mentre aquest, ho va introduint tot al seu ordinador: l’hi expliquen el seu naixement, les seves aventures d’infància i de joventut, les seves primeres amigues, la primera comunió, l’adolescència; com així també els seus primers nòvios, les seves il·lusions i fins i tot els seus desenganys amorosos, etcètera, etcètera.

Després d’un any molt intens, el llibre ja està fet i ja el podeu trobar a la vostra llibreria de confiança.

I és clar, les Teresines, per Sant Jordi estaran dedicant i firmant exemplars per les parades de Barcelona.

PODCAST

TERESINA S. A.

La sèrie de televisió

LES TERESINES PIM PAM PUM

El podcast

VIDA DE TERESINA

El llibre

CANÇÓ DE LES TERESINES

Les partitures

Informació per grups