EL XAFARDER - La Cubana

Ara a la Cubana

“Vida de Teresina” per Sant Jordi

Sant Jordi va ser un dia meravellós… Les Teresines es van posar roba còmode i es van voler acompanyar de tres “mossos” que les van portar rodant a les firmes a diferents punts de Barcelona. Tampoc s’ho van voler perdre la Rosita i la Paca, que també van sortir de Gràcia per trobar-se amb tots els seguidors de la sèrie.

“Vida de Teresina” ja va per la tercera edició

Les Teresines (sobretot) i nosaltres (La Cubana) no podem estar més contents i satisfets amb la resposta que està tenint el llibre.

L’Editorial Penguin ha anunciat, només tres setmanes després que es posés a la venda, que ja han tret la tercera edició de la biografia de les Teresines.

Calendari de firmes de «VIDA DE TERESINA»

La presentació oficial de «Vida de Teresina» es va fer a la Llibreria Ona de Barcelona, on van assistir-hi amics i companys, i gent relacionada amb la sèrie de televisió. L’acte va finalitzar amb un número especial del Barcelona Gay Men’s Chorus dirigits pel Mestre Joan Vives, que van interpretar “La cançó de les Teresines”

“VIDA DE TERESINA” ja està a totes les llibreries!

Aquest és un llibre sobre les Teresines. Però que ningú es pensi que és un llibre sobre la sèrie que tots coneixem i que es va emetre per TV3 l’any 92, convertint-se en un fenomen que ha passat a formar part de l’imaginari popular.

«Vida de Teresina» és una biografia detallada de les tres germanes,

PODCAST

TERESINA S. A.

La sèrie de televisió

LES TERESINES PIM PAM PUM

El podcast

VIDA DE TERESINA

El llibre

CANÇÓ DE LES TERESINES

Les partitures