Per cap d’any TV3 no fa res

Per a gairebé totes les televisions del món, el programa de Cap d’any és el més important de la temporada i això fa que es forci el pressupost, es persegueixin els millors artistes, i es competeixi ferotgement per obtenir el màxim d’audiència.

Amb aquesta premissa, La Cubana crea per a TV3 l’especial Per Cap d’Any TV3 no fa res. Es pretén donar una contra informació, dies abans es fa creure que la televisió autonòmica no emet el popular programa cap d’any. A darrera hora, els mateixos empleats de la televisió autonòmica decideixen improvisar una emissió precipitada amb actuacions, connexions fictícies i molt sarau. Els empleats fan ús de la seva agenda personal posant-se en contacte amb els artistes que ells han conegut al llarg de la seva trajectòria professional. Els artistes convidats (Núria Feliu, Los Rebeldes, Joan Manuel Serrat, El Último de la Fila, Lola Flores, Marta Sánchez, Loquillo, Sopa de Cabra, Peret, Àngel Pawlovski, Orquestra Janio Martí, La Belle Epoque, El Tricicle, La Salseta del Poble Sec, etc.) actuen en escenaris improvisats i juguen el joc de La Cubana apareixent en pantalla en uns rols poc habituals. Una de les peculiaritats fou la retransmissió de les dotze campanades de mitjanit des dels jardins de TV3, unes campanades vocals interpretades per la Coral Sant Jordi i la soprano Montserrat Caballé.

 

Pots veure el programa sencer aquí:

3.1.1.1-Per-cap-d'any-tv3-no-fa-res_LQ

EMISSIÓ: Nit del 31 de desembre de 1990

IDEA: La Cubana

GUIÓ: La Cubana i Joaquim Oristrell

REALITZACIÓ: Toni Janés i Idelfons Duran

DIRECCIÓ: Jordi Milán

REPARTIMENT:
Carme Montornés
Mercè Comes
Mont Plans
Anna Barrachina
Sílvia Aleacar
Miquel Crespi
José Corbacho
Jaume Baucis
Ferran Botifoll
Santi Millán
Jordi Milán

Amb la col·laboració de Mª José Pérez, Cristina López, Filomena Martorell, Teresa Calafell, Juanjo Sánchez, Carol Verano, Carmeta Milà i de tots els presentadors i empleats de TV3.

Fotografies
Audio