Altres intervencions televisives

El martes que viene (amb Mercedes Milà) TVE (1990)

Intervenció en directe on uns personatges del carrer participaven en un debat sobre la por a la igualtat de sexes, després de la intervenció de la Doctora Haig.

Una mestressa de casa corrent, una senyora molt conservadora, una advocada laborista i per l’altre costat un taxista, un escriptor feminista i un executiu que la seva dona guanya més que ell, eren els personatges que conformaven el debat.

Mercedes Milà tenia la convicció que la gent al darrera les càmeres s’explica amb més naturalitat, però al davant d’elles es tallen o es posen nerviosos. Ella volia provar l’experiència de barrejar personatges que diguessin i s’expressessin tal com farien en la vida normal. El programa molt modern en continguts per l’època –encara no existien les televisions privades i no havien aparegut els reality shows- va “colar” a mig país. Al final, Mercedes Milà va revelar la veritat i va entrevistar als actors de La Cubana, que van sortir desmaquillats i sense perruques.

El día por delante (amb Pepe Navarro) TVE (1989)

Coincidint amb la temporada a Madrid de “Cómeme el Coco, Negro”, La Cubana va intervenir al programa dels matins que conduïa Pepe Navarro en directe. Preparar els personatges i continguts d’un dia per l’altre va suposar un gran esforç per tota la companyia. Vam fer de tot: des d’hostesses del programa fins a personatges del públic, tècnics, falsos convidats, reportatges especials, desfilades de models, etcètera. Cal destacar el reportatge que es va fer 28 de desembre, dia dels innocents, on uns guàrdies urbans posaven càstigs de tipus escolar als conductors que infringien les regles enlloc de posar-los les típiques multes.

 

 

Stromboli, TV3 1998

Bon dia Catalunya, TV3 1995