La Cubana 40+1: un viatge del 'no res' al 2021 - La Cubana

Ara a la Cubana

La Cubana 40+1: un viatge del ‘no res’ al 2021

Aquesta exposició que es podrà visitar del 17 de juny al 26 de setembre al Miramar Centre Cultural de Sitges és un recorregut per l’historia de la companyia explicat a través de les seves coses.
A La Cubana som “escombriaires de mena”. No llancem res. Ho guardem tot. Coses de totes les èpoques i de tot tipus: escenografies, vestuaris, perruques, barrets, dentadures postisses, ulleres, cartells, retalls de premsa, fotografies, premis, records entranyables… Totes aquestes rampoines acumulades, ben col·locades i artísticament il·luminades han fet possible aquesta exposició.
Els que realment ens coneixen saben que no serà una exposició convencional, o millor dit, que ningú s’esperi una exposició de disseny minimalista de les que s’està acostumat a veure normalment. Serà una gran exposició immersiva dins el nostre món (sense gaire tecnologia digital), on el visitant, a través de les nostres coses, podrà gaudir veient, escoltant, també olorant i quasi tocant, i podrà endinsar-se a l’univers de La Cubana d’aquests darrers 40 anys.
Un desplegament (20 camions plens de trastos) que ocuparan les dues plantes del Miramar Centre Cultural i també les seves terrasses. En realitat, és com si haguéssim escrit un llibre sobre la nostra història i des d’un helicòpter haguéssim espolsat el seu contingut sobre el Miramar.

PODCAST

TERESINA S. A.

La sèrie de televisió

LES TERESINES PIM PAM PUM

El podcast

VIDA DE TERESINA

El llibre

CANÇÓ DE LES TERESINES

Les partitures

Informació per grups