Conversa telefònica a la línia 59 del bus - La Cubana

Ara a la Cubana

Conversa telefònica a la línia 59 del bus

“Ahir em vaig trobar a la Paquita Santesmases, la veïna del 3er 4rta, aquella que estava casada amb el notari, però que es van divorciar després d’aquell lío de faldilles amb la secretaria. Resulta que em va comentar que en Francisco i els seus fills volen anar a veure La Cubana a l’octubre al Teatre Coliseum… Que no sabies que ara la Paquita està amb en Francisco? Sí, el de la carnisseria del davant de casa. Com que ell s’havia quedat viudo i amb tres fills i es va apuntar a classes de pintura al Centre Cívic i allà també hi anava la Paquita, doncs entre pinzellada i pinzellada va sorgir l’amor… El cas és que em va comentar que sí fèiem quòrum amb l’escala per aconseguir fer un grup per anar al teatre. Ells ja són cinc de la família, i a més s’hi apunten la Rocío i l’Àstrid de la carnisseria amb els seus novios.

També s’hi ha apuntat el meu fill, l’Albert que vindrà amb la Ruth del 1er 2na, que es veu que fa algunes setmanes que festegen… Sí, del pis d’estudiants… Ella és bufona i les vegades que hem coincidit al terrat a estendre és molt educada i amable… A veure si prospera…. Després de la Leti, l’Albert estava una mica apagadot… i ara se’l veu més animat. Però no és una cita, no, dona! Perquè també s’hi han apuntat els companys del taller de motos on treballa… Són molt bons nanos tots… N’hi ha un, però, en Santi, que deixa’l córrer… Aquest cada dia va de flor en flor… Però són joves… encara no saben el que volen.

La qüestió és que… Per on anava? Ah, sí, la Mercedes i la Mila de la Merceria s’hi apunten i també vindran amb tres amigues més d’Aquagym, i si hi anem tu i jo ja farem vint-i-un… i el preu és espectacular. Ens costa 23,76€ per persona… Una ganga, vaja! Va, dona, que ens ho passarem bé!”

Entrades per grups de més de 20 persones a partir de 23,76€

Més informació a grups@lacubana.es i al telèfon 93 336 02 22

_RJA3604

PODCAST

TERESINA S. A.

La sèrie de televisió

LES TERESINES PIM PAM PUM

El podcast

VIDA DE TERESINA

El llibre

CANÇÓ DE LES TERESINES

Les partitures

Informació per grups