L’exposició de La Cubana a Sitges es prorroga fins al Nadal - La Cubana

Ara a la Cubana

L’exposició de La Cubana a Sitges es prorroga fins al Nadal

L’exposició ‘La Cubana 40+1 anys: un viatge del no-res fins al 2021’, instal·lada al Miramar Centre Cultural, es prorroga fins al Nadal. En Jordi Milán va anunciar aquesta gran notícia després de recollir la Menció Honorífica Premi Catalunya de Teatre per la seva trajectòria en el marc de la XX Gala Catalunya Aixeca el Teló.

Estem molt agraïts a les gairebé 10.000 persones han visitat l’exposició. No només ens sorprèn l’acollida a nivell de números: estem molt contents dels comentaris dels visitants que han escrit al llibre al final de l’exposició o a través de les xarxes socials.

Gràcies a la gran acollida que està tenint, l’Ajuntament de Sitges ha decidit que l’exposició es prorrogui fins les festes de Nadal. Així que tothom que encara no l’hagi vist encara tindrà uns mesos més per acostar-se a gaudir amb els trastos (molt ben posats i il·luminats, això sí) que omplen fins la bandera el Miramar Centre Cultural… El visitant podrà endinsar-se al nostre univers i recórrer els 40+1 anys de la companyia.

Les entrades les podeu comprar a través de www.culturasitges.cat/entrades i també a l’oficina d’informació turística de la plaça de l’estació, així com al mateix edifici de l’exposició al Carrer de la Davallada 12. Per les mesures covid no es permet l’entrada a més de 20 persones cada 15 minuts. Es recomana comprar les entrades de forma anticipada.

PODCAST

Capítol 8

Ritus socials

Capítol 7

Vacaciones en el mar

Capítol 6

Haters, likes i influencers

Capítol 5

El canvi climàtic ("Operació Greta")

Capítol 4

Els nens només els porten cigonyes?

Capítol 3

La fal·lera per la cuina

Capítol 2

Més enllà de l'economia

Capítol 1

Els podcast i el futur de la radio

Pròleg

Likes, haters i influencers

Informació per grups