EN JOAN ALONSO, "LA BOCAS", HA MORT ALS 74 ANYS D’EDAT - La Cubana

Ara a la Cubana

EN JOAN ALONSO, “LA BOCAS”, HA MORT ALS 74 ANYS D’EDAT

En Joan, conegut artísticament i popularment com “La bocas”, ha estat el caracteritzador i creador de tots els looks dels personatges de La Cubana des de l’any 1983, tant de teatre com de televisió. 

A part de La Cubana, ha estat un dels millors maquilladors dels darrers cinquanta anys en aquest país.Ha col·laborat en cinema (El amor perjudica seriamente la salud (1996, Gómez Pereira), Karnabal (1985, Els Comediants), Souvenir (1994, Rosa Vergés), etc. De televisió, entre d’altres, La Parodia Nacional, Teveo de noche, etc. I de publicitat, ha intervingut en gran quantitat de campanyes publicitàries, destacant entre elles, la gravació de diferents anys del conegut anunci de Freixenet. Ha estat mestre de mestres, ja que ha ensenyat a una gran quantitat de professionals que han tingut molta fama en el món de la caracterització. 

Per La Cubana és una pèrdua molt important i irreparable, ja que ell ha estat el creador d’un univers de personatges de tots i de cada un dels espectacles de la companyia des l’any 1983. Des les populars Teresines, passant per l’Estrellita Verdiales i els estrafolaris personatges de Cegada de amor, sense oblidar les entranyables caracteritzacions que va fer per Cómeme el coco, negro.

PODCAST

Capítol 8

Ritus socials

Capítol 7

Vacaciones en el mar

Capítol 6

Haters, likes i influencers

Capítol 5

El canvi climàtic ("Operació Greta")

Capítol 4

Els nens només els porten cigonyes?

Capítol 3

La fal·lera per la cuina

Capítol 2

Més enllà de l'economia

Capítol 1

Els podcast i el futur de la radio

Pròleg

Likes, haters i influencers

Informació per grups